ZVDO’74 wint nipt na spannende wedstrijd

Foto: Archief
25 oktober 2023, 22:00
Verlopen

ANDEL - Zaterdag is het eerste herenteam van ZVDO'74 de strijd aangegaan met HZPC in Horst.

De eerste periode begon met aftasten. Er werden redelijke pogingen gecreëerd, maar het mocht niet altijd baten. Met 1-2 werd de eerste periode afgesloten. De tweede periode gingen beide ploegen er een tandje bij doen, maar dit leverde niet het gewenste resultaat voor ZVDO’74. Van een 1-3 voorsprong kwamen zij 4-3 achter.

In de derde periode deed HZPC daar nog een schepje bovenop door de 6-3 te maken. Frustraties bij ZVDO’74 werden wat minder en de spelers gingen zich meer met het eigen spel bezig houden. Emiel Goedel begreep dit goed en scoorde een hattrick. En strafworp welke verzilverd werd en nog een doelpunt van Emiel Goedel zorgde voor meer lucht. Zo kon Mark van Dijk de 6-9 maken in de vierde periode. Na een rommelige eindstrijd werd het uiteindelijk 10-11 voor de heren uit Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl