‘Heel Maaswaarden Bakt’ bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
28 oktober 2023, 05:56
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bakt u graag taarten en vindt u dat uw taart de lekkerste, maar ook de mooiste is? Doe dan mee aan voor de leukste wedstrijd van het jaar: 'Heel Maaswaarden Bakt'.

Meedoen is heel eenvoudig. U vult het antwoordstrookje in en levert het in bij de receptie van Wijkestein in Wijk en Aalburg. Mailen mag ook naar b.noorloos@maaswaarden.nl. De deelnemer is op woensdag 8 november rond 14.45 uur met zijn of haar taart aanwezig in restaurant de Waard in Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Om 15.00 uur zal door een deskundige jury de winnaar zal worden gekozen.

De winnaar ontvangt een oorkonde en een leuke prijs. Het formaat van de taart mag maximaal 24 cm doorsnee zijn, verder is alles toegestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos via 0416-698400 of b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl