Open avond bij vmbo Schans in Sleeuwijk

Foto: Aangeleverd
3 november 2023, 14:39
Verlopen

SLEEUWIJK - Op woensdag 15 november organiseert vmbo Schans in Sleeuwijk een Open avond voor leerlingen van de basisschool en hun ouders/verzorgers.

Het thema van de Open avond is Expeditie Robinson en in dat kader zijn er leuke activiteiten te doen in de lokalen. Leerlingen kunnen dukaten verdienen en deze ook weer inwisselen voor schoolspullen die nodig zijn voor de brugklas. Schans is een kleine, gezellige vmbo school, waar leren betekenisvol en uitdagend is. Daarnaast biedt de school een veilige leeromgeving, die voelt als een thuisbasis. Naast de reguliere vakken ontdekken en ontwikkelen leerlingen in de onderbouw hun talenten en vaardigheden bij het vak Talenttijd. In de bovenbouw is er een wekelijkse stagedag. Zo kunnen leerlingen zich oriënteren op hun toekomstige beroep.

Schans onderscheidt zich door de persoonlijke begeleiding in een kleinschalige schoolomgeving. De Open avond is van 18.30 tot 21.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl