Verkeerscampagne in Uitwijk en Waardhuizen van start

Foto: Archief
3 november 2023, 17:34
Verlopen

UITWIJK/WAARDHUIZEN - De verkeerscampagne in Uitwijk-Waardhuizen is van start gegaan. Beide dorpen staan vol met de door kinderen ontworpen verkeersborden die de bestuurders vragen zich aan de snelheid van 30 kilometer per uur te houden.

Veel bewoners hebben ook enthousiast de poster achter het raam opgehangen om aan te geven hoe belangrijk zij de verkeersveiligheid vinden. Maandagavond 6 november zal er, in samenwerking met de gemeente Altena, een bewonersavond georganiseerd worden. Op deze avond krijgen de bewoners uitleg over wat er door de Dorpsraad en de gemeente Altena de afgelopen periode op het thema verkeer ondernomen is.

In het tweede deel van de avond zullen de bewoners zelf aan de slag gaan in een brainstormsessie over de toekomst en trends van het verkeer in Uitwijk-Waardhuizen. Met de uitkomsten van deze sessie kunnen de Dorpsraad en de gemeente Altena Uitwijk-Waardhuizen ook verkeersveilig maken voor de toekomst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl