Kenniscentrum Waterlinies Netwerkmiddag op Fort Altena

Foto: Kenniscentrum Waterlinies
5 november 2023, 12:02
Verlopen

WERKENDAM - Op 24 november organiseert Kenniscentrum Waterlinies een bijeenkomst op Fort Altena over de Waterlinies.

Het Kenniscentrum Waterlinies is in 2018 formeel van start gegaan en omvat drie deeltijd krachten en een aantal vrijwilligers. Haar taak is het verzamelen, borgen en verspreiden van met name historische informatie over de waterlinies in Nederland maar vooral de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam.

Op 24 november vanaf 14.00 uur is er een netwerkmiddag op Fort Altena. Het programma bestaat uit de prijsuitreiking Scriptieprijs 2023, presentatie door de winnaar ervan, een presentatie over de Stay Behind organisaties, een rondleiding en voldoende tijd om elkaar te spreken. Voor aanvang is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding op het fort. Deze start om 13.15 uur bij de poort van het fort. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Aanmelden en meer informatie is te vinden op de website www.kenniscentrumwaterlinies.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl