Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
8 november 2023, 16:11
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte van Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad. Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op donderdag 16 november van 18.30 tot 20.30 uur.

De locatie is aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag.

Op zaterdag 2 december is de volgende verkoop van 10.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl