Jeugdmuziekdag Altena in Nieuwendijk

Foto: Aangeleverd
14 november 2023, 20:37
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 2 maart 2024 wordt de Jeugdmuziekdag Altena gehouden in het dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk.

Tijdens deze dag speelt u samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema voor dit jaar is Superheroes, ofwel superhelden. Naast gezamenlijke repetities wordt er ’s middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10.00 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Wilt u meedoen, meld u dan uiterlijk 18 december 2023 aan via de link op de homepagina van www.jeugdmuziekaltena.nl. Iedereen tot ongeveer 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest is welkom. Lid zijn van een muziekvereniging is niet verplicht. De kosten voor deze dag zijn € 9,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige avondmaaltijd. Het slotconcert begint om 19.00 uur en daarvoor is de entree gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl