Herbeleef de jeugd in De Soos Almkerk

Foto: Archief
18 november 2023, 05:54
Verlopen

ALMKERK - De Soos Almkerk organiseert een ouwe lullenavond op 25 november, een speciale avond voor mensen van boven de 25 om terug te gaan naar hun jeugd, oude vrienden na lange tijd weer te zien en lekker te dansen op oude clubhits.

De Soos heeft niet klein uitgepakt voor deze avond, want ook Fabulous 90’s DJ Team komt optreden om mensen terug te nemen naar de jaren ’90. Hoe zij het zelf zeggen: “Na een avondje met ons team zul je je de volgende dag afvragen in welke tijd je bent wakker geworden.”

Nils van der Zouwen, algemeen voorzitter van De Soos Almkerk, vindt het belangrijk om zo’n avond te organiseren omdat De Soos voor veel mensen een historische plek is, de plek waar ze voor het eerst uitgingen. Vanaf 21.00 uur zijn de deuren geopend. Kaartjes kosten € 8,- en worden verkocht door middel van deurverkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl