Sinterklaasintocht komt naar Nieuwendijk

Foto: Aangeleverd
18 november 2023, 05:40
Verlopen

NIEUWENDIJK - Stichting Sinterklaasintocht Nieuwendijk is heel blij dat Sinterklaas op zaterdag 18 november weer met de pieten naar Nieuwendijk komt.

Van 11.00 tot 14.00 uur zullen de eerste pieten al in het winkelcentrum rondlopen. Om 18.30 zal de Sint op De Kafappel aankomen, waarna hij samen met iedereen een gezellige rondrit door het dorp zal maken. Na de rondrit zal Sinterklaas samen met zijn pieten en de kinderen nog een feestje vieren in Tavenu. Om Sinterklaas feestelijk te verwelkomen, zal fanfare ONS voorafgaand aan de intocht vrolijke sinterklaasliedjes spelen op De Kafappel. De pieten zullen ook dit jaar weer lampjes uitdelen aan de kinderen.

Tijdens de intocht zal dweilorkest Møt je Høre uit Heukelum de stoet feestelijk begeleiden. In Tavevu zal techniekpiet samen met de danspieten en alle andere pieten er weer een leuk feestje van maken met iedereen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl