Otters redden het niet in zilte omgeving

Foto: Archief
29 november 2023, 20:54
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 25 november zijn de heren van ZVDO'74 uit Andel naar Terneuzen gereisd om het daar op te nemen tegen De Schelde.

Een ongeslagen ploeg en de twee waren aan elkaar gewaagd. De eerste twee periodes verliepen wat moeizaam voor ZVDO’74. De scheidsrechters tolereerden weinig en de thuisploeg kwam al snel op 3-0 voorsprong. Mathé van Noorloos kon als eerste scoren voor ZVDO’74. Daarna volgde Jelle Sterkenburg en maakte de 3-2. De derde periode werd het wat onstuimiger. Onderlinge frustraties tussen de tegenstanders werden groter. Van belang was dat het hoofd koel gehouden moest worden. De middenvoor De Schelde deed dat en scoorde drie keer.

De vierde periode ging goed van start voor ZVDO’74. Snel maakte zij de gelijkmaker. Met 6-6 kon er nog van alles gebeuren. Deze mooie stand was onder andere te danken aan Róman Duijzer. De uit de jeugd geleende doelverdediger liet niet snel over zich heen zwemmen. Uiteindelijk was het De Schelde die de drie punten thuis hield. Het werd 9-7.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl