Esther van Fenema bij het Woerkums Literair Café

Foto: Archief
3 december 2023, 13:12
Verlopen

WOUDRICHEM - Psychiater en schrijver-columnist Esther van Fenema komt wederom op bezoek bij het Woerkums Literair Café. De Diogenes Lezing vindt plaats in Kruithuis Arsenaal in Woudrichem.

Esther van Fenema heeft een eigen praktijk in woonplaats Bussum, schrijft columns voor het Medisch Contact en kan het ontstemde brein goed verklaren. Enkele boeken van haar zijn ‘Waarom kunnen we niet gewoon gelukkig zijn’, ‘Het verlaten Individu’ en ‘De Leegte Voorbij’. Ze schreef dat recent verschenen boek samen met predikant Joost Röselaers. Het zijn inspirerende gesprekken met onder anderen Jan Terlouw, Beatrice de Graaf, Renske Leijten, Dirk De Wachter, Paul Cliteur en Samira Rafaela. Het duo ging op zoek naar een nieuwe vorm van zin en verbondenheid.

Het Woerkums Literair Café met Esther Fenema wordt gehouden op zondag 17 december om 16.00 uur. De entree is 15 euro voor niet leden, studenten betalen 5 euro en donateurs hebben vrij toegang. Zie ook www.woerkumsliteraircafe.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl