Tankens B.V. een Bouwlinie ondertekenden turnkey overeenkomst voor appartementen De Burcht in Werkendam

Foto: Aangeleverd
9 december 2023, 05:40
Verlopen

WERKENDAM - In het centrum van Werkendam bouwt ontwikkelaar Tankens 23 appartementen als onderdeel van het project ‘De Burcht’. Het appartementencomplex is verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping.

Bouwlinie neemt de acht appartementen op de 1e verdieping turnkey over. Onlangs ondertekenden Tankens en Bouwlinie hiervoor de overeenkomst. Deze acht appartementen worden vervolgens toegevoegd aan de woningvoorraad van woningcorporatie Bazalt Wonen. Hierdoor is het voor Bazalt Wonen mogelijk op korte termijn extra sociale huurwoningen aan te bieden in haar werkgebied. Het hele appartementencomplex wordt naar verwachting tussen medio januari en begin februari opgeleverd. De appartementen worden tot 5 december aangeboden via het woonruimteverdeelsysteem Woongaard. De driekamer-appartement met balkon hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Bouwlinie is een creatieve, betrokken en proactieve ontwikkelaar met een sociaal hart. Als dochterondernemening van Bazalt Wonen realiseert men sociale huurwoningen voor Bazalt Wonen. Daarnaast wordt gewerkt aan nieuwbouwprojecten waarin zowel koop- als huurwoningen voor bijvoorbeeld de vrije sector of zorg gebouwd worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl