Nieuwjaarsreceptie gemeente Altena met waarderingsprijzen

Foto: Archief
15 december 2023, 15:27
Verlopen

ALMKERK - Op 2 januari is de nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis in Almkerk. Het gemeentebestuur van Altena nodigt iedereen uit om deze receptie bij te wonen.

Tijdens de receptie reikt het gemeentebestuur de waarderingsprijzen van Altena uit, namelijk de Parel van Altena, de Schaal van Altena en het Kristal van Altena. Deze prijzen zijn kunstwerken gemaakt door lokale kunstenaars en zijn bedoeld om vrijwilligers in het zonnetje te zetten omdat hun inzet zeer gewaardeerd wordt.

Personen en organisaties zijn inmiddels voorgedragen voor deze uitreiking. Het college beoordeelt de aanmeldingen en kiest de winnaars. De nieuwjaarsreceptie loopt van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis te Almkerk en u bent van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl