Voltena Dames 1 annuleert wedstrijden en technisch staf en deel spelers stappen op

Foto: Archief
16 december 2023, 18:09
Verlopen

WERKENDAM - Volleybalteam Voltena Dames 1 annuleerde zondag 17 december voor de tweede maal in enkele dagen een competitiewedstrijd om personele redenen.

Na het thuisduel met Dynamo op 8 december is de volledige technische staf, de trainers Johan van Vliet en Debora Schoon-Kadijk en teammanager René van der Giessen, opgestapt en zijn ook verschillende speelsters gestopt. Na de thuiswedstrijd tegen Peelpush van afgelopen woensdag werd om die reden ook de uitwedstrijd bij Somas Activia van zondag 17 december uit het programma genomen. Via een bericht op social media maakte Voltena, dat bezig is aan het derde seizoen in de eredivisie, bekend dat een verschil van inzicht na afloop van de wedstrijd tegen Dynamo ten grondslag ligt aan de ontstane situatie.

René van der Giessen is naast inmiddels ex-teammanager ook voorzitter van Voltena en wilde zaterdag in het radioprogramma A-FM Weekendsport niet dieper ingaan op de huidige toestand bij Voltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl