Expositie ‘ Life is like a cartoon’

Foto: Bibliotheek Altena
17 december 2023, 12:54
Verlopen

WOUDRICHEM - Van 4 tot en met 8 januari is in de bibliotheekvestiging in Woudrichem de expositie  ‘Life is like a cartoon’ van Melissa Meulendijks te zien.

In de Popart-serie ‘Life is like a Cartoon’ komen fotografie en illustratie samen. Melissa Meulendijks bewerkte de fotoserie illustratief tot Pop-art fashion beelden. Het werk is gepubliceerd in diverse fashion haute couture vakbladen en tijdschriften als Uptempo en Defuze. Melissa Meulendijks creëert haar werk onder de naam Infinite Melly, ook bekend als Smelly Illusions. Zij zal meerdere werken tonen tijdens de expositie. Een van de series die getoond zal worden, is voortgekomen uit een vriendschap en samenwerkingsproject met fotografe Catherine Hermans. Naast de beelden van ‘Life is like a Cartoon’ hangen er ook een drietal illustraties uit de serie ‘Empthyness’. Deze illustraties zijn ontworpen voor de Dutch Design Week en oorspronkelijk uitgevoerd als grootformaat muurstickers.

De expositie is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijdens van de bibliotheek in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl