Groot Woerkums Top 2000 Café

Foto: Archief
17 december 2023, 12:39
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 29 december organiseert Harmonie Kunst Na Strijd uit Woudrichem het Groot Woerkums Top 2000 Café.

Kunst Na Strijd geeft een bijzonder concert met de muziek van de Top 2000 als thema. Het Rondeel wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar u aan tafeltjes of staand kunt genieten van alle herkenbare muziek. Op deze bijzondere avond zal niet alleen het Kunst Na Strijd orkest te horen zijn, maar er komen ook een aantal artiesten. Dit zijn Menzo Kortland, Sterre van Wijgerden en Carlo van der Meijden. De muzikale leiding is in handen van Jan Nellestein.

Het concert op 29 december begint om 20.30 uur, waarbij u bent verzekerd van een avondvullend programma zonder pauze. De bar in de foyer is gedurende de gehele avond geopend. De kaartverkoop via de website https://www.kunstnastrijd.nl/tickets-top-2000 is al even van start en de Vipkaarten zijn zo goed als uitverkocht. Er zijn nog wel staanplaatsen, maar vol is vol. De voorverkoop sluit op 28 december.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl