Uniek Kerstevenement in Veen

Foto: Revive.nl
17 december 2023, 12:38
Verlopen

VEEN - In Veen is het dubbel feest dit jaar rond Kerst. Er worden op één locatie twee unieke Kerstvieringen gehouden. Deze worden georganiseerd door Praise Tilburg.

Op 22 december vindt er een gala voor jongeren plaats met dans, rap en muziek en waarbij er echt gevierd mag worden wat Kerst voor ons betekent. Op 23 december is er een Kerstfeest voor iedereen onder de noemer ‘Kom laten wij aanbidden’, met muziek, een mooie boodschap, hapjes en drankjes en een goodybag.

Voor beide evenementen, het gala op 22 december en de Kerstviering op 23 december kunt u vooraf een kaartje reserveren via Eventbrite. De ticketprijs is 5 euro. De opbrengst van beide avonden gaat naar goede doelen. De organisatie staat los van specifieke kerkstromingen en wil zo voorkomen dat er drempels worden opgeworpen. De locatie is Veensesteeg 7 in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl