Aangepaste dienstregeling Bergsche Maasveren tijdens de feestdagen

Foto: Sander van Strien
19 december 2023, 08:56
Verlopen

ALTENA - Tijdens de feestdagen varen de veren van Bergsche Maasveren een aangepaste dienstregeling. Hieronder vallen het Bernse Veer, het Capelse Veer en het Drongelense Veer. Het gaat om de dagen 24 tot en met 26 december, evenals Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Op deze dagen vaart het Bernse Veer van 9.00 uur tot en met 17.00 uur, het Capelse Veer van 8.00 uur tot en met 19.00 uur. Het Drongelense Veer vaart van 8.00 uur tot en met 20.00 uur, maar is op 24 en 31 december vanaf 6.00 uur beschikbaar.

Wilt u geïnformeerd worden over een tijdelijke stremming, dan is er een sms-alert die u kunt ontvangen. Via www.bergschemaasveren.nl/sms-dienst-bij-stremmingen/ leest u hoe dit werkt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl