Volledige technische staf opgestapt bij Voltena dames 1

Foto: Archief
19 december 2023, 09:15
Verlopen

ALTENA - Voltena Dames 1 annuleerde afgelopen weekend voor de tweede maal in enkele dagen een competitiewedstrijd om personele redenen.

Na het thuisduel met Dynamo op 8 december is de volledige technische staf, de trainers Johan van Vliet en Debora Schoon-Kadijk en teammanager René van der Giessen, opgestapt en zijn ook verschillende speelsters gestopt. Na de thuiswedstrijd tegen Peelpush van vorige week werd om die reden ook de uitwedstrijd bij Somas Activia van afgelopen weekend uit het programma genomen.

Via een bericht op sociale media maakte Voltena, dat bezig is aan het derde seizoen in de eredivisie, bekend dat een verschil van inzicht na afloop van de wedstrijd tegen Dynamo ten grondslag ligt aan de ontstane situatie. René van der Giessen is naast inmiddels ex-teammanager ook voorzitter van Voltena en wilde zaterdag in het radioprogramma A-FM Weekendsport niet dieper ingaan op de huidige toestand bij Voltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl