ZVDO’74 wint ruim in Andel

Foto: Archief
19 december 2023, 09:04
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag werd er door de heren van ZVDO'74 tegen Lutra uit Helmond gespeeld. De oude bekende ploeg probeert weer een goede positie te bemachtigen in de competitie.

Pupil van de week Sem van Ooijen mocht de wedstrijdbal in het water gooien. De eerste helft begon ZVDO’74 goed. Ze stonden een tijdje 4-0 voor. Daarna kwam de gastploeg wat dichterbij en werd de stand 7-4. De derde periode verliep weer beter voor de thuisploeg. De verdediging lag goed te verdedigen en Corné van der Zouwen hield het doel als doelman goed schoon.

Aanvallen werden goed afgemaakt en de vierde periode ging met 10-5 in. Snel scoorde Lutra de 10-6. Voor de gastploeg bleef het hierbij. De Altenaren konden nog drie keer het net vinden. Met 13-6 waren de drie punten welverdiend voor ZVDO’74. De winterstop gaat in en 13 januari zal ZVDO’74 het opnemen tegen HZPC.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl