Kerstkampioenschappen Jeu de Boules Giessen-Rijswijk

Foto: Archief
21 december 2023, 11:36
Verlopen

GIESSEN - Op zaterdag 23 december worden de kerstkampioenschappen 2023 gehouden bij Jeu de Boules-vereniging De Verbinding Giessen-Rijswijk. Het belooft een mooie sportieve middag te worden rondom de kerstsfeer.

Er zijn 35 leden die zich hebben ingeschreven en gaan strijden om de titel. Het is de bedoeling dat de wedstrijden rond het middaguur starten. Afhankelijk van het weer is het mogelijk dat er al voor de middag wedstrijden worden gespeeld, maar daar gaat de vereniging niet van uit. Als afsluiting van het jaar zijn er winterse lekkernijen en zal de snert rijkelijk worden opgeschept.

De locatie is naast De Jager in Giessen, waar de HartenBrigade open is voor iets lekkers of om gezellig het jaar uit te kletsen. Iedereen is welkom. Het bestuur en de leden van de vereniging zouden het ook leuk vinden om niet-leden eens te ontmoeten op hun banen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl