Meat Loaf-tributeband in Xinix

Foto: Aangeleverd
21 december 2023, 11:38
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zaterdagavond 30 december komt er een topper uit de Top 2000 naar de XGP-avond in Xinix, met een tribute aan Meat Loaf.

Meat Loaf-tributeband Bat out of Hell vertolkt live alle hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, maar ook minder bekend werk staat op het repertoire. Frontman en Meat Loaf-lookalike Frank van Zon, ook wel bekend als BigF, zet met zijn 7-koppige band de zaal op zijn kop. Met zijn theatrale benadering evenals zijn bijna identieke stem en postuur maakt Frank er een complete beleving van. Uiteraard helpen megahits als “Paradise by the dashboardlight” en “Anything but love” daaraan mee.

Bat out of Hell is gestart in 2020, maar door diverse perikelen kon de band pas vanaf maart 2022 echt live “losgaan”. Marvin Lee Aday (de echte Meat Loaf) is helaas overleden, maar Bat out of Hell doen hun uiterste best om die “live vibe” over te brengen aan de fans. De entreeprijzen zijn bij voorverkoop € 9,00 voor leden, € 11,00 voor niet-leden en bij kassaverkoop € 13,00. Zie www.xinix.nl voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl