Afwijkende ophaaldagen en openingstijden van voorzieningen voor afval

Foto: Archief
24 december 2023, 14:12
Verlopen

ALTENA - Tijdens de feestdagen dient u rekening te houden met afwijkende openingstijden van de afval diensten en voorzieningen van de gemeente Altena.

Bij feestdagen wordt uw afval op andere dagen opgehaald. Controleer de website www.afvalstoffendienst.nl of kijk in de app van de Afvalstoffendienst voor de juiste ophaalinformatie in uw kern. Ook bij de milieustations van de gemeente in Giessen en Werkendam en de tuinafval inzamellocaties in Almkerk en Hank gelden afwijkende openingstijden.

Om vandalisme te voorkomen sluit de gemeente de milieuparkjes en containers rond 30 december. Dit betreft de glasbakken, luiercontainers en textielcontainers Bovengrondse containers worden tijdelijk weggehaald. Is de container gesloten of weg? Plaats dan geen afval op die locatie naast de containers. De containers worden op 2 januari weer geopend en/of teruggeplaatst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl