Roy Kroon is de nieuwe coach bij Voltena

Foto: Archief
24 december 2023, 15:18
Verlopen

WERKENDAM - Eredivisie volleybalvereniging Voltena heeft een nieuwe coach gevonden in de persoon van Roy Kroon.

Voltena heeft Kroon gevonden als opvolger van de trainers Johan van Vliet en Debora Schoon-Kadijk, die onlangs samen met teammanager René van der Giessen opstapten na een verschil van inzicht. Dit gebeurde na de wedstrijd van 8 december tegen Dynamo.

Met het opstappen van de volledige technische staf is het inmiddels ook zeker dat Raïsa Schoon, aanvoerder Sarah van Esch, Silke van der Giessen en Julia Kee niet meer terugkeren. Kroon vertrekt na vier seizoenen bij het Hardinxveldse OKK’70. Kroon gaat samenwerken met Ronald Lacroes, die al bij de club uit Werkendam actief was als trainer van het tweede vrouwenteam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl