Toch autobrand op kruising Veen, ondanks blokkades en cameratoezicht

Foto: Social media
29 december 2023, 23:44
Verlopen

VEEN - Op de kruising Witboomstraat en Van der Loostraat is de afgelopen dagen toch brand gesticht.

Eerder deze week ging er een stapel autobanden in vlammen op. Op vrijdag 29 december is er een (sloop) auto in brand gestoken op de inmiddels beruchte kruising midden in het dorp. Tijdens de branden werd er ook vuurwerk afgestoken en waren er redelijk wat toeschouwers op de kruising.

De gemeente heeft ook dit jaar diverse middelen ingezet om de kruising zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor de ongeregeldheden. Zo zijn er wegblokkades en camerabewaking aanwezig. Of dit tot opsporing van de plegers gaat leiden is onbekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl