Nieuwe dienstregeling Riveer vanaf 2 januari

Foto: Archief
1 januari 2024, 13:03
Verlopen

REGIO - Vanaf 2 januari 2024 wijzigt de dienstregeling van Riveer. Alle trajecten rondom Gorinchem worden aangepast en dat heeft dus ook invloed op Woudrichem, Sleeuwijk en Werkendam.

Dit betekent dat uw overtocht misschien op een ander tijdstip vertrekt dan u gewend bent. Het is handig om de dienstregeling te bekijken voordat u vertrekt, via de website www.riveer.nl of in de Riveer App. Zo vermijdt u dat u op de kade voor verrassingen komt te staan.

Via www.riveer.nl/nieuwe-dienstregeling/ vindt u tabellen met de precieze tijden voor de trajecten Gorinchem-Woudrichem en Gorinchem-Sleeuwijk-Hardinxveld-Werkendam. Op zaterdagen zijn de tijden anders dan doordeweeks, en op zondagen is er in de winter geen dienstregeling.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl