Frontrunner Ministries vraagt definitief vergunning aan

Foto: Archief
6 januari 2024, 19:10
Verlopen

DUSSEN - Frontrunner Ministries heef definitief een vergunning aangevraagd voor de realisatie van een religieus complex in Dussen.

Tijdens een informatiebijeenkomst in september vorig jaar maakte frontman Tom de Wal bekend dat zij een grote conferentiezaal voor 1500 mensen, een kleine conferentiezaal, audio- en videostudio’s, klaslokalen en kantoren, op de plek van het voormalig partycentrum de Rietpluim aan de Oude Kerkstraat in Dussen wil gaan realiseren. Daarnaast komt er ruimte voor het parkeren van 400 auto’s. De stichting kocht de grond in het voorjaar van 2022.

Tom de Wal heeft momenteel een locatie in Werkendam in gebruik, maar dat pand is inmiddels veel te klein geworden door de toenemende belangstelling voor de stichting. Tegen de bouw van het complex in Dussen waren op voorhand al veel bezwaren. De gemeente moet nu binnen acht weken besluiten of de vergunningaanvraag compleet is en in dat geval een inhoudelijk besluit nemen. Nadien kunnen bezwaarmakers zienswijzen indienen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl