Boekenmarkt deze keer in de Hankse kerk

Foto: Archief
10 januari 2024, 11:42
Verlopen

HANK - Door ruimtelijke problemen kon er afgelopen jaar maar één boekenmarkt gehouden worden door Boekbank Hank. Deze succesvolle boekenmarkt leverde een mooie opbrengst op die, zoals altijd, ten goede is gekomen van Stichting de Toren.

Dankzij verschillende giften kan Stichting de Toren de verlichting van de uurwerken van de toren laten vernieuwen. De ruimtelijke problemen van De BoekBank Hank zijn helaas nog niet opgelost. Omdat de parochiezaal in de Kerkstraat in gebruik is genomen voor kerkdiensten moet de Boekbank uitzien naar een andere locatie. Een definitieve locatie is nog niet gevonden. Voorlopig kan de Boekbank terecht in de kerk. Op 27 en 28 januari kan daar de eerste boekenmarkt van het nieuwe jaar gehouden worden. De boeken worden uitgestald op de kerkbanken. De materialen die daarvoor nodig zijn, zijn bekostigd door Rabobank Altena-Bommelerwaard met een Duurzaamheidsbijdrage.

De boekenmarkt is op beide dagen open van 10.00 tot 15.00 uur. Men vindt er een uitgebreide collectie boeken met zeer uiteenlopende genres. Door steeds zorgvuldig te selecteren bewaakt de BoekBank de kwaliteit van de collectie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van De BoekBank Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl