Cursus over gebed in Genderen

Foto: Archief
10 januari 2024, 11:36
Verlopen

GENDEREN - Bidden? Wat is precies ‘bidden’? Hoe zit het eigenlijk met gebedsverhoring? Is samen bidden beter dan alleen bidden? En als hardop bidden in een groep een drempel is?

En zo zijn er nogal wat vragen rondom bidden. En toch is bidden voor velen het kostbaarste in hun leven en een fundament onder hun bestaan. Over dit soort vragen en ervaringen wordt nagedacht met elkaar in vijf avonden. U hoeft geen doorgewinterde bidder te zijn om daaraan deel te nemen, iedereen is welkom.

De cursus wordt gegeven door Leo van den Heuvel in de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat 78 in Genderen op donderdagavonden. De aanvang is telkens om 19.30 uur. De kosten zijn 15 euro per persoon. De data zijn 1, 15 en 29 februari en op 14 en 28 maart. De koffie staat klaar. Meer informatie en opgeven bij Hennie Bouman via 0620575876 of hennie@boumanautos.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl