Dienstregeling Riveer aangepast na ervaringen van eerste week

Foto: Archief
10 januari 2024, 11:23
Verlopen

REGIO - De nieuwe elektrische veerboten van Riveer zijn sinds 2 januari in de vaart genomen op de trajecten Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam en Woudrichem.

De dienstregeling is sinds deze week, op basis van de ervaringen van de eerste week, aangepast. CDA-raadslid Otto van Breugel stelde al vragen aan het college over de nieuwe dienstregeling. Volgens hem zouden in sommige gevallen scholieren nu anderhalf uur eerder moeten vertrekken om op tijd op school te komen, terwijl eerder werd gecommuniceerd dat Riveer een perfecte vervoersoptie voor scholieren was.

De komende periode wordt samen met medewerkers en passagiers gekeken of de dienstregeling zo goed werkt met de mogelijkheden van de nieuwe schepen. De dienstregeling van Riveer zal blijven veranderen om te blijven optimaliseren. Passagiers wordt geadviseerd de dienstregeling van hun traject nauwlettend te volgen via www.riveer.nl of de Riveer app.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl