Magda Mendes – Com O Vento – Liedjes van de wind

Foto: Aangeleverd
10 januari 2024, 11:39
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 18 januari 2024 vanaf 20.00 uur neemt Magda u mee met de Portugese zuidwestenwind, de Sudoeste.

Een reis langs de stranden van de Algarve, de kurkbomen van de Alentejo, de steegjes van Lissabon waar de Fado klinkt, de olijfbomen van haar vader en de bergen van het Noorden. Al deze elementen zijn terug te horen in de door Magda geschreven liedjes die speciaal voor dit programma werden gearrangeerd door gitarist Ward Veenstra voor een nieuwe bijzondere bezetting bestaande uit viool, cello en gitaar. Met dit nieuwe programma wil zij de zuidwestenwind door Nederland volgen.

Maak kennis met de liedjes die de wind haar leerde: Com o vento. De entreeprijs van € 17,50 is inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst en een pauzedrankje. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl