Kom-kijken-weken op het Altena College

Foto: Aangeleverd
12 januari 2024, 19:06
Verlopen

SLEEUWIJK - Zit jij in groep 7 of 8 en kan je niet wachten om voor het eerst of opnieuw kennis te maken met het Altena College? Dan kun je de komende weken zeker terecht.

Het leuke en uitdagende kennismakingsaanbod voor leerlingen en ouders/verzorgers is gestart met de Open Dag in oktober 2023 en loopt door tot en met juni 2024 met een kennismakingsmiddag voor de nieuw ingeschreven brugklasleerlingen. Ouders/verzorgers zijn daarnaast ook van harte welkom op de informatiemarkt op maandag 22 januari van 19.30 tot 21.00 uur.

Zit je in groep 8 dan kan je een Sneak Peek rondleiding inplannen via de website. Je krijgt dan in een klein groepje achtstegroepers een unieke rondleiding door het Altena College. Zit je in groep 7 of 8 en wil je ervaren hoe het is om leerling op het Altena College te zijn? Dan is de doe-middag Altena Experience echt iets voor jou. Schrijf je in voor de Altena Experience op woensdag 28 februari van 14.30 tot 17.15 uur via de website. Ben je al wat ouder en wil je meer weten over onze instroommogelijkheden naar de havo of het atheneum? Mail dan naar info@altenacollege.nl voor informatie op maat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl