Toneelvereniging Juliana brengt ‘De Gevulde Snoeshaan’

Foto: Archief
12 januari 2024, 18:48
Verlopen

UITWIJK - Het is weer zover. Een nieuw toneelspel is gevonden voor de uitvoeringen van Juliana uit Uitwijk in het voorjaar van 2024. Dit jaar wordt de klucht 'De Gevulde Snoeshaan' van schrijver Mart Moors gespeeld.

Toneelgroep Juliana is blij met enkele geheel nieuwe spelers uit Uitwijk en Waardhuizen. De groep bestaat dit jaar uit 9 spelers. Een gevarieerde groep waarbij de rollen mooi verdeeld zijn. Het gebouw waarin nu restaurant De Gevulde Snoeshaan is gevestigd was vroeger een snackbar. Dat brengt voor Gaston de Kroon, de nieuwe eigenaar, veel problemen met zich mee. Hij doet er alles aan om van De Gevulde Snoeshaan een stijlvol en chique restaurant te maken. Maar met lui en brutaal personeel, problemen in de organisatie, de meest bizarre gasten en een chronisch gebrek aan toiletpapier is dat geen gemakkelijke opgave.

De voorstellingen vinden plaats in de Hoogt in Uitwijk op 16, 17, 23 en 24 februari. De aanvang is telkens om 19.30 uur waarbij de zaal geopend is vanaf 18.45 uur. Let op, want de kaartverkoop is gewijzigd t.o.v. voorgaande jaren. Kaarten voor deze voorstellingen zijn vanaf 22 januari op maandag, dinsdag en woensdag tussen 17.00 en 19.00 uur te bestellen bij Adje van der Stelt via 06-5143 7050. Kaarten kosten € 10,- en dienen afgehaald te worden vanaf 6 februari in de Hoogt in Uitwijk op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl