Vragen AltenaLokaal over verkeersveiligheid Werkendam

Foto: Archief
12 januari 2024, 18:56
Verlopen

WERKENDAM - AltenaLokaal vraagt het college van Altena om aandacht voor de verkeersveiligheid op de Lange Wiep in Werkendam. Zij vrezen dat de verkeersdruk alleen maar zal toenemen als het grootste deel van de woningen in fase 1 worden opgeleverd.

De fractie en de raad stelden in februari 2023 al eerder vragen over het fietspad en de verkeersdruk, maar hebben sindsdien nog niets van het college gehoord. In december was in Het Kontakt te lezen dat er gedacht wordt aan kortetermijnmaatregelen en dat er ook maatregelen voor de langere termijn uitgewerkt gaan worden.

AltenaLokaal vindt het kwalijk dat zij geen antwoord kregen maar dat er wel via de media gecommuniceerd werd. De partij vraagt waarom zij niet geïnformeerd werden en wil meer duidelijkheid over de aangekondigde maatregelen. Volgens hen is het nakomen van toezeggingen al langere tijd een punt van aandacht voor het college.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl