Vader vermiste Yoran Krol spreekt dankwoord uit via Facebook

Foto: Archief
16 januari 2024, 12:11
Verlopen

SLEEUWIJK - De vader van Yoran Krol heeft in een Facebook-bericht namens de familie een dankwoord uitgesproken aan iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen in de zoektocht naar zijn vermiste zoon.

Met meer dan 2500 mensen werd het de grootste burgerzoekactie ooit in Nederland. “En dat voor onze zoon. We zijn er stil van en het voelt onwerkelijk dat dit over onze situatie gaat”, schrijft vader Daniel. De zoekactie werd gecoördineerd door het Coördinatie Platform Vermissing. Startpunt van de zoekactie was het Sleeuwijks Kerkje, niet ver van de Merwedebrug waar de fiets van Yoran al eerder werd teruggevonden. Helaas werd tijdens de zoekactie Yoran niet gevonden.

Zijn jas werd vrijdagmiddag na een tip gevonden in de rivier de Merwede bij Papendrecht. Yoran werd voor het laatst gezien op 24 december om 00.30 uur bij jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Zijn fiets werd later gevonden bij de Merwedebrug.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl