ZVDO’74 opent 2024 met winst

Foto: Archief
16 januari 2024, 11:53
Verlopen

ANDEL - Zaterdag werd de eerste wedstrijd van 2024 gespeeld in AquaAltena in Andel tegen HZPC uit Horst.

Tim van Berchum mocht de wedstrijdbal in het water gooien. De eerste periode begon stroef. Beide ploegen moesten nog even wennen aan het wedstrijdritme. Jan-Willem Vaneker was de eerste die het net kon vinden. HZPC volgde snel en een wisselverkeer van doelpunten volgden. Met 3-2 ging de tweede periode in. Een tamelijk rustige periode waarin enkel de thuisploeg wist te scoren.

De derde periode werd al meer op niveau gespeeld. Beide ploegen bleven gaan voor het doel. HZPC kwam tot 5-4. Mathé van Noorloos en aanvoerder Arie Stuij trokken een gat naar de 8-4 door kansen goed te benutten. De vierde periode verliep vrijwel gelijk qua tempo en aanvallen als de derde periode. Het werd uiteindelijk 11-8. De winst was voor ZVDO’74. De waterpoloafdeling uit Altena wil de waterpolodames ook nog feliciteren met hun behaalde winst op het EK. Een mooie prestatie. Waterpolo wordt zo goed op de kaart gezet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl