Terrein rond het voormalig ’t Verlaat wordt aangepast

Foto: Archief
20 januari 2024, 06:22
Verlopen

ALMKERK - Het terrein rondom het voormalige ’t Verlaat in Almkerk wordt aangepast. Op die plek komt de multifunctionele accommodatie Hart van Almkerk.

Plannen voor de omgeving worden binnenkort gepresenteerd en inwoners zijn welkom om met aanvullende ideeën te komen. Het voormalige sport- en zalencentrum ’t Verlaat is inmiddels gesloopt en de bouw van het Hart van Almkerk staat voor later dit jaar gepland. Samen met gebruikers en geïnteresseerde inwoners zijn de wensen en ideeën voor de openbare ruimte besproken.

Op basis hiervan is een eerste ontwerp gemaakt. Inwoners kunnen dat bekijken tijdens een inloopavond, die woensdag 24 januari plaatsvindt in gebouw d’Ontmoeting aan de Voorstraat. Na de inloopavond wordt het definitieve ontwerp gemaakt en wordt het plan verder uitgewerkt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl