Hulp bij aanvragen subsidie woningisolatie

Foto: Archief
21 januari 2024, 13:29
Verlopen

ALTENA - Wist u dat u subsidie kunt krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen? Het aanvragen van die subsidie bij de Rijksoverheid blijkt niet altijd eenvoudig. Daarom organiseert de gemeente Altena een workshop om u te helpen bij de aanvraag.

U heeft plannen om uw koophuis te verduurzamen of bent al bezig. Voor welke maatregelen kunt u subsidie aanvragen? En hoeveel krijgt u dan? Wat heeft u nodig om subsidie aan te vragen? Tijdens een online workshop wordt u meegenomen, stap voor stap, door de voorbereiding en het aanvraagproces.

De workshop vindt plaats dinsdagavond 6 februari van 19.00 tot 20.30 uur online via Teams. U krijgt de maandag voor de workshop een link waarmee u tijdens de avond kunt inloggen. Kunt u niet live aanwezig zijn? Als u zich inschrijft krijgt u na afloop de opname toegestuurd. Meld u uiterlijk 2 februari aan via gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl