Kortingsabonnement veren voor inwoners Altena

Foto: Gemeente Altena
21 januari 2024, 13:31
Verlopen

ALTENA - Vanaf maandag 5 februari 2024 gaat Stichting De Bergsche Maasveren een aantal gebruikers een bijdrage vragen voor een overtocht met het Bernse veer, Capelse veer en Drongelense veer.

Het gaat hier om automobilisten, motorrijders en vrachtverkeer. Voetgangers, (brom)fietsers en landbouwverkeer blijven gratis gebruik maken van de maasveren. Voor inwoners van gemeente Altena geldt een speciale kortingsregeling.

Inwoners kunnen voor 100 euro een abonnement afsluiten waarmee ze een jaar lang onbeperkt gebruik maken van het Drongelense veer en het Capelse veer. Een andere optie is een abonnement van 20 euro waarmee een jaar lang met een korting van vijftig procent gebruik kan maken van beide veren. Zonder korting betalen bestuurders van auto’s en motoren 2,70 euro per overtocht. Bestuurders van bestelbusjes en bedrijfswagens betalen 3,50 euro. Op de website www.bergschemaasveren.nl is alle informatie te vinden over de tarieven en het aanschaffen van abonnementen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl