Nomineer uw lokale sportheld(en)

Foto: Sportraad Altena
21 januari 2024, 13:33
Verlopen

ALTENA - Het nieuwe sportseizoen is in volle gang. Dat betekent dat het tijd is voor de uitreiking van de Altena Sport Awards 2023. Daarvoor kunt u iemand voordragen.

Op 25 maart 2024 zullen de felbegeerde Altena Sport Awards 2023 worden uitgereikt. De Altena Sport Awards zijn er om buitengewone sportprestaties en de tomeloze inzet op het gebied van sport en beweging in de schijnwerpers te zetten. Inspirerende voorbeelden moedigen anderen aan om actief te worden en gezond te blijven. Wilt u een sporter, team of vrijwilliger nomineren die het verdient om in de schijnwerpers te staan? Bekijk de voordraagcriteria op de website van Sportraad Altena via www.sportraadaltena.nl/sportawards-altena/ en vul het voordraagformulier in vóór 25 februari 2024.

De prijzen worden uitgereikt in vier categorieën. Individuele sporter of sporter in een team van 17 jaar of ouder, Individuele sporter of jeugdteam tot maximaal 18 jaar, Sportploeg met een bijzondere sportprestatie in 2023 en tot slot Vrijwilliger van een sportorganisatie, club, vereniging of evenement.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl