Pak de pen op bij De Schrijfherberg

Foto: Pixabay
21 januari 2024, 13:54
Verlopen

WOUDRICHEM - Elk jaar stappen we weer een drempel over. Het oude jaar is voorbij. Het nieuwe dient zich aan. Voelt u aarzeling of stapt u vol vertrouwen over die drempel? Wat zijn uw wensen voor dit nieuwe jaar? Wat is voor u een Gelukkig Nieuw Jaar?

Een herberg is een plek waar reizigers verblijven. Het is een plek om uit te rusten. Om op verhaal te komen. Om krachten te verzamelen voor het vervolg van de reis. In de Schrijfherberg kan iedere gast de pen oppakken. Om woorden te vinden die ruimte geven aan wat er in u leeft en beweegt. Om te groeien en bloeien. U krijgt korte schrijfopdrachten. Wat u schrijft mag u ook voorlezen, maar dat hoeft niet. Jeanne de Man, initiator en uitvoerder van levensverhaalactiviteiten, begeleidt u hierbij.

De Schrijfherberg bestaat uit 4 bijeenkomsten. U mag 1 sessie bijwonen, maar kunt u er ook voor kiezen om bij alle 4 de bijeenkomsten aan te sluiten. De toegang is gratis, ook als u geen lid bent van de Bibliotheek. Er kunnen maximaal 10 personen per bijeenkomst meedoen. De eerste bijeenkomst is dinsdag 13 februari tussen 14.00 en 15.30 uur in de bibliotheek in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl