Boekenbonnen voor de toren

Foto: Archief
22 januari 2024, 16:45
Verlopen

HANK - Op zaterdag 27 en zondag 28 januari organiseert Boekbank Hank voor de eerste keer in 2024 weer een boekenmarkt.

Tot nu toe kon de boekenmarkt terecht in de parochiezaal van de kerk in Hank. De parochiezaal is nu echter in gebruik als gebedsruimte. Daarom moet Boekbank Hank met zijn boekenmarkt uitwijken naar een andere locatie. Die is op dit moment nog niet gevonden. Gelukkig kan de boekenmarkt deze keer gehouden worden in de kerk in Hank. De boekenmarkt wordt deze keer opgeluisterd met orgelmuziek. Dat kan nu omdat de boekenmarkt in de kerk gehouden wordt. Op zaterdag bespeelt Wim van Helden het orgel van 11.45 tot 14.30 uur. Op zondag speelt Daan van der Stelt van 11.30 tot 12.00 uur.

De opbrengst van de boekenmarkt is zoals altijd bestemd voor Stichting De Toren. Deze stichting heeft onlangs de vernieuwing van de verlichting van de uurwerken van de toren mogelijk gemaakt. Maar er is natuurlijk meer te doen. Daarom gaat de Boekbank Hank door met haar activiteiten. Voor de kinderen van de basisscholen in Hank, Dussen en nu ook in Nieuwendijk is een actie met boekenbonnen georganiseerd. Alle schoolgaande kinderen mogen met de boekenbon gratis een kinderboek uitkiezen. Voor kinderen die niet op de basisschool in Hank, Dussen en Nieuwendijk zitten, zijn nog boekenbonnen beschikbaar bij de ingang van de boekenmarkt. De boekenmarkt is op beide dagen open van 10.00 tot 15.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl