ZVDO’74 wint ondanks verrassend goede tegenstander

Foto: Archief
22 januari 2024, 17:05
Verlopen

ANDEL - Zaterdag hebben de heren van ZVDO'74 uit Altena hun wedstrijd tegen Argo uit Sint-Oedenrode gespeeld. Nadat hun jeugdspeler de eer had om de wedstrijdbal te water te laten, ging de wedstrijd van start.

Argo begon gelijk op hoog tempo en dat was in de score te zien. Al snel stond het 3-0. ZVDO’74 kwam uiteindelijk ook los en de eerste periode eindigde in 5-3. De tweede periode konden Mathé van Noorloos, Mark van Dijk en Casper Robertus het net vinden voor ZVDO’74. Argo scoorde één keer en zo ging met 6-7 de derde periode in. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en fel spel resulteerde in kokend water.

Links en rechts werden er mooie aanvallen gecreëerd met mooie resultaten. Echter werd een opstootje met rood beoordeeld en moest een speler van de gastploeg het zwembad verlaten. De laatste periode ging met 8-10 van start in het voordeel van ZVDO’74. De Altenaren kwamen niet goed los uit de straffe armen van Argo en het werd lastig om een bres te slaan in de score. Uiteindelijk werd het 10-12. De winst was voor ZVDO’74 na een bewogen pot.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl