Goede opkomst ondernemers kick-off draagvlakmeting BIZ Businessparken Werkendam

Foto: Archief
23 januari 2024, 14:28
Verlopen

WERKENDAM - De draagvlakmeting van de Bedrijveninvesteringszone Businessparken Werkendam (BIZ BPWD) had donderdag 18 januari een vliegende start. De aanwezigheid van ruim 60 positieve en betrokken ondernemers was veelbelovend en de onderlinge sfeer was goed.

De aanwezige ondernemers konden hun stem uitbrengen. Daarmee werd de eerste stap gezet naar hopelijk een succesvol eindresultaat: voldoende draagvlak onder alle ondernemers van de bedrijventerreinen om de BIZ BPWD op te richten. Bestuursvoorzitter Ruud Gommers en wethouder economische zaken Wendy van Ooijen-van Breugel onderstreepten het belang van deze BIZ. Er liggen grote kansen en uitdagingen zoals: veiligheid, het terugdringen van ondermijnende criminaliteit, bereikbaarheid, duurzaamheid en het versterken van het ondernemersklimaat. Daarbij versterkt het ook de samenwerking tussen ondernemers onderling en tussen het ondernemerscollectief en de gemeente Altena.

De komende periode gaan bestuur en ambassadeurs naar alle overige ruim 400 ondernemers in het BIZ-gebied om het stembiljet persoonlijk af te geven en bij voorkeur direct ingevuld mee terug te nemen. De ondernemers zijn nu aan zet om hun stem uit te brengen voor de BIZ Businessparken Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl