Betalen voor overtocht bij Bergsche Maasveren vanaf 5 februari

Foto: Archief
26 januari 2024, 10:19
Verlopen

ALTENA - Vanaf maandag 5 februari moeten automobilisten, motorrijders en vrachtverkeer betalen voor een overtocht met het Bernse veer, Capelse veer en Drongelense veer, allen geëxploiteerd door Stichting De Bergsche Maasveren.

Voor inwoners van gemeente Altena geldt een speciale kortingsregeling. Inwoners kunnen voor 100 euro een abonnement afsluiten waarmee ze een jaar lang onbeperkt gebruik maken van het Drongelense veer en het Capelse veer. Een andere optie is een abonnement van 20 euro waarmee men een jaar lang met een korting van vijftig procent gebruik kan maken van beide veren.

Op de website www.bergschemaasveren.nl is alle informatie te vinden over de tarieven en het aanschaffen van abonnementen. Zonder korting betalen bestuurders van auto’s en motoren 2,70 euro per overtocht. Bestuurders van bestelbusjes en bedrijfswagens betalen 3,50 euro. Voor voetgangers, bromfietsers, fietsers en landbouwverkeer blijven de maasveren gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl