Boomfeestdag Altena 2023: Van uitstel komt geen afstel, nieuwe datum bekend

Foto: Bart Stoutjesdijk
26 januari 2024, 10:05
Regio Info

ALMKERK - Na een uitstel als gevolg van hevige regenval aan het einde van 2023, kondigt de organisatie van de Boomfeestdag Altena verheugd aan dat er een nieuwe datum is vastgesteld voor het evenement.

Met het verbeterende weer en een drogere ondergrond is de perfecte gelegenheid ontstaan om de Boomfeestdag alsnog te organiseren. In nauwe samenwerking met de aangesloten scholen heeft de organisatie besloten dat de Boomfeestdag Altena plaatsvindt op 28 februari 2024. De locatie blijft ongewijzigd en zal gehouden worden in het prachtige Duyls Bos in Almkerk.

De festiviteiten zullen van start gaan rond de klok van 10.00 uur, met de aankomst van de eerste kinderen. Om 10.15 uur zal het officiële startsein klinken voor deze feestelijke dag met het planten van de eerste boom. Rotaryclub Altena voorzitter Rob Boerman en klimaatburgemeester van Altena Wijnand Veth zullen de opening met verschillende kinderen uitvoeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl