De Burcht Sleeuwijk organiseert de cursus ‘Geestvervuld leven’

Foto: Aangeleverd
26 januari 2024, 10:02
Verlopen

SLEEUWIJK - Wat is Geestvervuld leven? Verlangt u er ook naar om uit te stappen in uw geloof? Om doorbraken te zien in uw leven en omgeving?

Dan is deze cursus ‘Geestvervuld leven’ echt wat voor u. In vijf avonden gaat men aan de slag om de aansporingen uit de Jakobusbrief werkelijkheid te laten worden in ons leven. U bent van harte welkom om aan te sluiten. De cursus wordt gegeven in De Burcht aan de Hoogjens 46 te Sleeuwijk. De avonden beginnen om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. De training wordt gegeven door Timon Kitsz, Hij is spreker, theoloog, godsdienstleraar en altijd enthousiast over de bevrijdende kracht van het Evangelie.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar growacademy@deburchtsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl