Maaswaarden neemt zorgactiviteiten Altenastaete Thuiszorg over

Foto: Archief
26 januari 2024, 10:24
Verlopen

ALTENA - Maaswaarden heeft alle zorgactiviteiten van Altenastaete Thuiszorg overgenomen. Dit zijn de activiteiten op de locaties in Nieuwendijk en Werkendam, inclusief de thuiszorg activiteiten.

De toezichthoudende organen hebben toestemming gegeven voor de overname. Door de overname kan de zorg voor de huidige cliënten op beide locaties worden voortgezet. Alle cliënten en medewerkers van Altenastaete zijn overgenomen door Maaswaarden. Aan de overname van de activiteiten door Maaswaarden ging een lange periode van problemen bij Altenastaete vooraf.

CZ Zorgkantoor zegde in november 2022 het contract met Altenastaete op, omdat CZ geen vertrouwen meer had in de organisatie. Tijdelijk bestuurder Geert Tieman werkte sindsdien aan het oplossen van de problemen en zorgde voor het tot stand komen van de afspraken met Maaswaarden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl