Officiële start gepland van werkzaamheden aan A27

Foto: Archief
26 januari 2024, 10:27
Verlopen

REGIO - Komende woensdag staat de officiële start gepland van de werkzaamheden aan de A27 tussen knooppunt Hooipolder en Houten.

Er zal een kleine bijeenkomst zijn met bestuurders uit de regio en demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat, Mark Harbers. Bij Hooipolder is de aannemer al gestart. Zo zijn op een aantal plekken al bomen en struiken gekapt. Later komt hier groen voor terug. De aanpak van het traject tussen Hank en Werkendam start in 2025.

De verwachting is dat die werkzaamheden ergens tussen 2029 en 2031 worden afgerond. Via sociale media worden omwonenden op de hoogte gehouden. Deze week start ook een grote mobiliteitscampagne, om tijdens de langdurige werkzaamheden het gebruik van het 47 kilometer lange traject te ontmoedigen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl