Politie op zoek naar concrete tips in zoektocht naar Yoran Krol

Foto: Archief
26 januari 2024, 10:17
Verlopen

SLEEUWIJK - In de zoektocht naar Yoran Krol wordt de politie steeds afhankelijker van concrete tips van mensen die denken iets te zien of gezien te hebben. De politie heeft dan aanleiding om ergens gericht te zoeken.

Alle zoekpogingen hebben tot nu toe niets opgeleverd. Vorige week werd nog gezocht in de buurt van Papendrecht, waar eerder de jas van Yoran werd gevonden. En afgelopen zaterdag ging een groep Sleeuwijkers met bootjes onder meer de Biesbosch in om te zoeken naar het lichaam van Yoran. Ook het SOS DroneTeam heeft meerdere malen naar Yoran gezocht, maar stopt voorlopig. Ook zij zegt weer in actie te komen bij concrete aanwijzingen.

De politie heeft nu geen aanleiding voor het vermoeden van een misdrijf, maar houdt een slag om de arm. Een misdrijf kan pas volledig worden uitgesloten als Yoran is gevonden. Wie informatie heeft over de vermissing van Yoran, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of via het tipformulier op de website van de politie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl